In de krant

Bij een inspirerend en nieuw schoolgebouw hoort nieuw onderwijs. Dit schooljaar is het Noorderlicht vol enthousiasme begonnen met de invoering van talentklassen. Leerlingen kiezen ZELF welk talent ze verder willen verkennen. Zo zijn er voor de sportieve leerlingen twee sportieve talentklassen. In de talentklas voetbal ontwikkelt de leerling zijn talent aan de hand van het STIFT principe; snelheid, techniek, inzicht, fysiek en tactiek.

Leerlingen die liever iets met hun handen creëren kunnen hun creativiteit kwijt in de moderne keuken, het mode atelier of de beautysalon. In de kookklas leren leerlingen recepten te lezen en begrijpen en hun creativiteit te ontwikkelen in de keuken. Helemaal nieuw is de talentklas robotica en programmeren. Met deze talentklas laat het Noorderlicht zien dat haar leerlingen alle kennis, kunde en vaardigheden krijgen aangeleerd die helemaal passen in de 21eeeuw.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van de open dagen op 23 januari 2019 van 14:30-17:00 uur en op 7 februari 2019 van 19:00-21:00 uur of schrijf je in voor de openlesmiddag op 12 februari 2019. Bezoek onze website voor meer informatie: www.abcnoorderlicht.nl