Opendagen en open lesmiddag

Er zijn twee opendagen. Eén op 23 januari 2019 van 14:30 tot 17:00 uur en één op 7 februari  2019 van 19:00 tot 21:00 uur

Op de opendag is het mogelijk om het schoolgebouw van binnen te zien en kennis te maken met de leerlingen en de docenten van het Noorderlicht. Laat je door ons verrassen met leuke presentaties en workshops. Voor de opendag hoef je je niet op te geven. Je gaat naar huis met een souvenir en fijne herinneringen. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

Er is één open lesmiddag op 12 februari 2019 in de middag. Je kan je tijdens de opendagen opgeven voor de open lesmiddag of door te bellen naar: 020 636 95 91.

Een open lesmiddag is een middag met een echt lesrooster speciaal voor jou! Je krijgt op die middag les van vakdocenten en we hebben een werkboekje gemaakt. Samen met andere leerlingen vorm je een klas. Je wordt begeleid door een Noorderlichtleerling die al jouw vragen graag beantwoordt. In totaal volg je vier lessen, je hebt zelfs een korte pauze in de Plaza. Net Echt! Zo kan je goed de Noorderlicht sfeer proeven!